Андрей Викторович Волков

Хірургічне Відділення 1

Використання будь-яких матеріалів Інтернет-видання «Апостроф» можливе лише за умови прямого посилання на сайт. Для Інтернет-видань обов’язковим є розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на використаний матеріал не нижче другого абзацу. Все починалося із заснуванням таким собі Андрієм Волковим благодійної організації “Фонд захисту України від коронавірусу КОВІД”, яке потім стало засновником ТОВ “Віалайф”.

Бізнесмен-меценат обіцяв поставляти до України іноземні засоби діагностики коронавірусу. Поліція розслідує справу про продаж ТОВ “Віалайф Україна” та пов’язаним з ним підприємством ТОВ “Центр молекулярної діагностики” “антикоронавірусних” Бывший сотрудник российского Альфа-банка Андрей Волков товарів низці медичних організацій Полтавської, Черкаської, Житомирської, Харківської та Одеської областей. Поки що поліція не готова коментувати цю суспільно важливу справу. Але Апостроф TVпровів власне телевізійне розслідування.

Автор понад ста двадцяти наукових та навчально-методичних праць, десяти монографій та навчальних посібників. Основним напрямком роботи хірургічного відділення №1 є надання цілодобової невідкладної медичної допомоги хворим з хірургічними захворюваннями органів черевної порожнини, грудної клітки, гострою судинною патологією, при травмах різного походження та локалізації. Натомість компанія “Віалайф” під керівництвом Волкова продавала медичні товари державними лікарняним установам. До 2020 року Волков ніколи не працював на медичному, а особливо, на лабораторному ринку України.

Кафедра «Технічна експлуатація автомобілів та автосервіс» (ТЕААС) була створена в 1949 році. Від часу заснування вона мала назву «Експлуатація автомобілів, дорожніх і будівельних машин». Засновником кафедри був декан автомобільного факультету кандидат технічних наук, доцент Леонід Павлович Рева, який у важкий повоєнний час зумів сформувати тут викладацький склад високої кваліфікації й оснастити лабораторії відповідним обладнанням. На сьогоднішній день хірургічне відділення №1 включає 23 хірургічних ліжка та 7 гастроентерологічних. В розпорядженні хірургічного відділення 2 операційних зали з three операційними столами для виконання планових та невідкладних лапароскопічних та відкритих оперативних втручань.

В Україні велика кількість займів, що не були вчасно повернені. Наприклад, Волков Андрій Вікторович, який кілька років тому створив один з найбільших операторів боргового ринку, що отримав назву Інвестохіллс Веста. Волков Андрій – в минулому чиновник Нацкомфінпослуг, голова правління російського Альфа-Банк Україна. За час свого правління Волков отримав багато престижних премій та багато досяг в плані кар’єрного росту.



Leave a Reply